5 koraka do gotove praonice - radimo online!

Sonja Krivokapić / 28.04.2020.

Premda higijenu nikad ne treba zaobići u svakodnevnom životu, zbog korona virusa ona nam postaje centralno mjesto. Fizičko rastojanje, izbjegavanje javnih okupljanja i održavanje higijene ključni su faktori za suzbijanje virusa. Nastojeći se prilagoditi ovim vremenima, omogućili smo maksimalnu online dostupnost gotove praonice, do koje je potrebno samo 5 koraka.

1. Narudžba

Profesionalne LG perilice možete naručiti na bilo kojem od naših kanala komunikacije – Viber, WhatsApp, web forma, e-mail ili mobitel, Instagram i Facebook. Naši će vam prodajni stručnjaci omogućiti sve potrebne informacije i olakšati vam process naručivanja. Možete nas pronaći na Facebooku i Instagramu, a informacije o mobilnim komunikacijskim aplikacijama, e-mailu i web formi možete vidjeti ovdje.

2. Online konzultacije

Prije nego što se odlučite za određeni uređaj, potrebno je dobiti sve relevantne informacije o njegovoj konfiguraciji s obzirom na vaše potrebe, parametre prostora u kojem želite otvoriti praonicu, i tako dalje. Naš stručni tehnički tim vam je sada dostupan online, a do njih možete doći putem navedenih kontakt podataka.

3. Isporuka

Nakon što ste odabrali željeni uređaj s obzirom na savjete našeg tehničkog tima, sljedeći korak predstavlja isporuku profesionalnih perilica i sušilica. Naši vas uređaji čekaju na skladištu i dostupni su odmah i u vrlo kratkom roku. Naša će dostavna služba sigurno i brzo isporučiti uređaje na adresu vaših objekata.

4. Jednostavna instalacija

LG profesionalne perilice i sušilice rublja veoma su jednostavne za montažu. Naši su serviseri izuzetno pažljivi što se osobne higijene tiče, ali ako želite potpunu izolaciju a imate neki problem s instalacijom, naša je servisna mreža samo jedan poziv udaljena od vas.

5. Puštanje uređaja u rad

Došli smo i do zadnjeg koraka u našoj priči – puštanje uređaja u rad. Ovaj korak podrazumijeva završne instalacijske procese i savjetovanje naših stručnjaka o korištenju uređaja. A ako nešto zaboravite zapisati ili zapamtiti, nemojte brinuti – upute i savjeti za rukovanje uređajima dostupni su vam online.

Potrebe za praoničkom opremom ima, a mi smo vam osigurali njenu maksimalnu dostupnost.

Ako ste u potražnji za profesionalnim perilicama i sušilicama, slobodno nas kontaktirajte ovdje.