Posjetite samoposlužnu praonicu rublja Stop & Wash na tržnici Špansko i uštedite vrijeme i novac

Sonja Krivokapić / 18.11.2019.

Za tjedno ili mjesečno opskrbljivanje hranom, ćaskanje i druženje s prijateljima tržnica Špansko omiljeno je mjesto stanovnika Španskog i Malešnice.

To je mjesto na kojem se ljudi iz ova dva kvarta mogu opustiti od svakodnevnih briga, pogotovo vikendom. Međutim, današnji nam život ne ostavlja mnogo trenutaka u kojima nam se čini da nam vrijeme prolazi sporije. Danas je život ubrzan, a to često znači potrebu da skratimo vrijeme svakodnevnim obavezama kao što su čišćenje i pranje te po mogućnosti smanjimo njihove troškove.

Što se tiče Španskog i Malešnice, praonica rublja Stop & Wash koja se smjestila na istočnoj strani tržnice Špansko odgovara upravo na ovu potrebu u domeni pranja rublja.

Uz šoping po placu, možete ostaviti rublje u praonici, staviti ga prati ili sušiti u profesionalnim LG perilicama i pokupiti ga kad sve obavite. Vrijeme pranja i sušenja rublja znatno je skraćeno. "Mi danas brzo živimo, brzo jedemo ali možemo i brzo oprati rublje", kaže vlasnica praonice Stop & Wash u Španskom, Paulina Mihoci.

"Lokacija praonice Stop & Wash je odlična zbog tržnice u Španskom, a za one koji žive malo dalje je dostupan i parking", dodaje ispijajući gutljaj kave.
Korištenje praonica doista se isplati i vremenski i financijski, a vlasnica Stop & Washa još k tome najavljuje i otvaranje peglaone. Zato ako ste u blizini Španskog ili kroz njega prolazite, posjetite praonicu Stop & Wash te uštedite vrijeme i novac.