Urbani koncept praonice + higijena = uspjeh

Sonja Krivokapić / 03.09.2020.

Gospođa Tamara Badurina, vlasnica praonice rublja RiWash u Rijeci, osoba je kojoj pandemija COVID-19 ne može ništa. Premda je RiWash novootvorena praonica rublja, gospođa Badurina ima pozamašno iskustvo u plivanju u poslovnim vodama i prilagođavanju na nove trendove, a to je upravo ono što sada moramo svi.

Nema stajanja

Lakše je, međutim, reći nego napraviti. Suočeni sa zatvaranjem i slabim povratkom poslovanja mnogih branši na staro, mnogima je teško pronaći način nošenja sa svim ovim. Ali vlasnica praonice RiWash odbija odustati. “Sezona se pokazala kao pravi izazov za sve nas poduzetnike u RH”, kaže, “ali kao jedna još uvijek nova praonica na tržištu koja je osnovana za vrijeme COVID-19 krize, jako smo zahvalni na svim sadašnjim stalnim klijentima koji su prepoznali inovaciju, urbani koncept praonice i uslugu koju nudimo”.

 

Oprema za praonicu – najbolja na tržištu

Potražnje i klijenata, kaže, još uvijek ima. Osim inovacije i usluge, klijenti gospođe Badurine prepoznali su i izuzetno važnu ulogu koju strojevi za praonicu rublja igraju u ovakvim izazovnim vremenima. I na ovom je planu vlasnica RiWasha pokazala svoju temeljitost i odlučnost. “Ispitivanjem tržišta ponude uređaja, njihove kvalitete, garancije, opcija brzine okretaja čime se postiže maksimalan rezultat u ekonomičnosti i kvaliteti, kao i cjenovnog ranga, LG profesionalne perilice i sušilice pokazale su se kao najbolji izbor za nas”. Pored kvalitete, LG uređaje smatra jedinom opremom za praonicu rublja sposobnom postići optimalne higijenske rezultate.

Ništa bez higijene

Osim toga, praonica RiWash i u drugim aspektima drži do higijene. “Uvedene su strože procedure, nabava maski za lice kao i rukavica prilikom preuzimanja dostave rublja klijentima, a na dnevnoj se bazi čitav prostor ureda i pogona tretira dezinfekcijskim sredstvima”, dodaje gospođa Badurina.

Što reći nakon svega ovoga? Kao što je Galileo prije 387 godina rekao “Ipak se okreće”, tako ćemo mi reći – “Ipak se može!”, i dodati da možete i vi. Stoga nas kontaktirajte i otvorite svoju praonicu!