Razmjena znanja u One Team-u: Posjet partnerima u BiH

Marina Knežević / 14.11.2023.
sarajevo

Budući da je svijet One Team-a mjesto dijeljenja dragocjenih znanja, iskustava i konstantnog napretka, koristimo svaku priliku za susret i interakciju s istaknutim stručnjacima iz praoničke industrije.

Tako je naš Bijeli Svijet nedavno bio u dvodnevnom posjetu partnerima u Sarajevu.

Okupili smo se na prodajnom treningu namijenjenom kolegama iz prodaje, maloprodaje i webshopa. Tijekom treninga, prezentirali smo našu paletu proizvoda te detaljnije pojasnili naše skupine kupaca i modele praonica. Također, prezentirali smo marketinške aspekte, uključujući LG Laundry Lounge te podršku u servisu, prodaji i marketinškim aktivnostima.

Trening je bio izvrsna prilika za poticanje diskusije, razmjenu iskustava s dva tržišta te prenošenje provjerenih prodajnih tehnika.

Kroz ovakav tip suradnje gradimo atmosferu u kojoj svaki član tima raste i konstantno se razvija kao stručnjak u svom području. Potičemo postavljanje pitanja, iznošenje ideja i pružanje međusobne podrške te vjerujemo kako je svaki doprinos važan korak dalje prema postizanju zajedničkih ciljeva.

U sklopu našeg posjeta, obišli smo i praonicu iWash koja već sedam godina uspješno posluje u Sarajevu. Opremljena vrhunskim LG profesionalnim uređajima, već dugo je omiljena destinacija građana koji su u potrazi za visokokvalitetnom samoposlužnom, ali i uslužnom praonicom rublja, budući da nudi obje opcije, uključujući i kućnu dostavu.

Osim formalnog dijela treninga, posjet nam je omogućio i vrijeme za druženje s našim partnerima, pri čemu smo u ležernoj atmosferi razgovarali o izazovima i prilikama u praoničkom biznisu.

Cjelokupno iskustvo doprinijelo je proširivanju znanja, jačanju veza među članovima tima te dodatno izgradilo osjećaj zajedništva.