Prvi LG profesionalni uređaji na Islandu

Marina Knežević / 01.02.2024.
island 1

Island svojim jedinstvenim prirodnim ljepotama te bogatom povijesti i kulturom privlači turiste iz cijelog svijeta. Njihov broj u zemlji vatre i leda raste iz godine u godinu pa je tako zanimljiv podatak kako je Islanđana manje od 350 tisuća, dok je broj turista u protekloj godini iznosio više od 2 milijuna.

Oaza udobnosti u srcu Reykjavika

S porastom turizma, raste i potreba za kvalitetnim smještajem, kakav je Erik The Red Guesthouse. Ovaj šarmantni mali hotel, nazvan prema vikinškom istraživaču koji je otkrio Grenland, svoja je vrata otvorio još 1990. godine.

Smješten u samom srcu Reykjavika, najsjevernijeg glavnog grada na svijetu, hotel je popunjen tijekom cijele godine. “Toplu dobrodošlicu i udoban smještaj pružamo turistima iz brojnih zemalja, a nađe se i pokoji Islanđanin” govori vlasnik, gospodin Georg.

Jedan od ključnih aspekata poslovanja hotela je održavanje besprijekorne higijene hotelskog rublja i stoga je gospodin Georg odlučio potražiti idealno rješenje za njegovo sušenje u surovim uvjetima Sjevera.

Sušenje rublja na Islandu je, zbog specifičnih vremenskih uvjeta, vrlo izazovno. Temperature ispod ništice, česte padaline i vlaga u zraku,...Sve to znatno otežava ovaj proces” objašnjava.

Uz LG Titan profesionalne sušilice nema brige

Prema preporuci prijatelja, kontaktirao je naš Bijeli Svijet i predstavio svoje želje i potrebe.

S obzirom na dinamičnu turističku sezonu koja traje tijekom cijele godine, popunjene kapacitete i stalne smjene gostiju, bile su mu potrebne sušilice koje će ovaj posao obavljati brzo i kvalitetno.

Prema našem savjetu, odlučio se za LG Professional Titan sušilice (kapacitet 14 kg) i odabir se pokazao kao pun pogodak.

Foto: lijevo: soba hotela Erik The Red Guesthouse; desno: zaposlenik u hotelskoj praonici rublja

“Kod LG Titan profesionalnih sušilica najviše mi se sviđa što su dizajnirane za sušenje velike količine rublja, što je u mom hotelskom biznisu nužnost! To mi ulijeva povjerenje da neće otkazati i ostaviti nas u kaosu” govori gospodin Georg.

Najviše se suše posteljina i ručnici, a razlika u odnosu na kućanske sušilice rublja je, kako ističe, "nebo i zemlja":

“Programi su me oduševili. Rublje je suho puno brže nego što očekujete! Svojim gostima nastojim uvijek biti na usluzi i osigurati samo najbolje, a LG Professional je - upravo to!

 

Osigurajte i vi gostima vašeg hotela vrhunsku higijenu rublja uz LG Professional opremu i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas