Bijeli Svijet na Electrolux Professional tehničkom treningu u Švedskoj

Marina Knežević / 28.02.2023.
Servisni trening Electrolux Professional

Vratili smo se iz Švedske – puni novih znanja i ideja!

Naš Bijeli Svijet je i ove godine imao priliku sudjelovati na servisnom treningu u organizaciji Electrolux Professionala. Okupili smo se u Švedskoj, u društvu vrhunskih stručnjaka za praoničku opremu.

Budući da Electrolux Professional konstantno radi na unapređenju performansi svojih praoničkih uređaja, u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima, izuzetno je bitno držati korak s inovacijama, kako bi našim klijentima mogli nastaviti pružati relevenatne informacije, koje će im pomoći u njihovom praoničkom biznisu.

Electrolux Professional se još jednom dokazao kao odličan i profesionalan domaćin te nam je kroz prezentaciju najnovijih rješenja na praoničkim uređajima obogatio dosadašnja znanja. Veselilo nas i je ugodno druženje i razgovor s ostalim sudionicima, budući da smo imali priliku iz prve ruke slušati dragocjena iskustva s drugih tržišta.

Tehnološke inovacije su danas u svim područjima sve brže i brže i ako želimo biti uspješni u svom poslu, važno je biti proatkivan, pratiti korak! Tako je, naravno, i s praoničkim uređajima. Zato su treninzi ovog tipa idealna prilika za unapređenje vještina. Obišli smo tvornicu, proučili inovacije, razmijenili iskustva i mišljenja te – imali priliku učiti od najboljih!

Uvijek nam je zadovoljstvo prisustvovati ovakvim događanjima, koja njeguju cjeloživotno učenje i usavršavanje te nakon kojih se osjećamo punima elana i spremnima za nove radne pobjede!

 

Kontaktirajte nas