Praonica rublja, i to mobilna!

Sonja Krivokapić / 25.06.2020.

Higijena je možda nekad bila najvažnija sporedna stvar na svijetu, možda odmah iza nogometa, ali sada je najvažnija glavna stvar. Premda nas s njom upoznaju odmalena, higijena koja nam je sada potrebna od nas zahtijeva neke druge korake koje do ovog trenutka najvjerovatnije nismo uveli u svakodnevnicu, kao npr. nošenje maski, često dezinficiranje ruku i slično. Jedan od ključnih aspekata higijene je i pranje rublja, jer, kao što znamo, virusi kao što je COVID-19 prenose se putem rublja.

Zašto praonica rublja?

Da bi higijena bila potpuna, kao što nam je sad potrebna da bude, ona mora biti svugdje prisutna, a mobilnost je ključan dio togaIz tog razloga nudimo mobilne praonice rublja i s njima, jasno, opremu za praonicu rublja.

No, koje su tu još prednosti praonica rublja, osim što su dostupne? Naše profesionalne perilice i sušilice rublja mogu se instalirati u sve postojeće objekte koji imaju dovod vode i struje, kao i odvod vode, a u slučaju da stabilan objekt ne postoji, mogu se instalirati i u pokretne kontejnere. Osim toga, s obzirom na svoju širinu od 68 cm, prolaze kroz gotovo sva vrata bez problema i jednostavne su za instalaciju, zato jer imaju 220V (monofazni) priključak.

Tko treba mobilnu praonicu?

Praonice i opremu za praonicu rublja trebaju razni objekti, a posebno oni koji nemaju predviđen prostor za praonicu, pa im je mobilna najpraktičnije rješenje– bolnice, zdravstvene ustanove, sveučilišta, vojska, vatrogasne službe, domovi za starije… Kao što možemo vidjeti, praonice rublja potrebne su doslovno svugdje.

Kakvi su naši strojevi za praonicu rublja?

Naše profesionalne perilice i sušilice, prije svega, rublje peru i suše na optimalan higijenski način. Kako? Imaju u sebi ugrađenu vrhunsku higijensku tehnologiju i higijenske programe – one svojim snažnim vodenim valovima temeljito čiste perilicu iznutra, uklanjajući viruse i bakterije, a u procesu pranja dekontaminiraju rublje. Također je važno istaknuti antibakterijski premaz kojeg posjeduju, a koji onemogućavaju zadržavanje bakterija. S obzirom na to da su takve, poželjno bi bilo da i dugo takve ostanu. I one doista dugo žive, jer su napravljene od najrčvršćih materijala.

Također, naša oprema za praonice ima visoku iskoristivost energije, čime jamči visoku produktivnost i niske troškove rada.

Uza sve ovo, otvaranje praonice za stabilne objekte ili pokretne kontejnere nikada nije bilo potrebnije, ali isto tako ni lakše niti dostupnije. Ako se slažete i imate potrebu za njom, kontaktirajte nas.