Bijeli Svijet dobitnik AAA Platinastog certifikata bonitetne izvrsnosti

Marina Knežević / 21.07.2023.
platinum 3

Naš Bijeli Svijet ponosni je dobitnik AAA Platinastog certifikata bonitetne izvrsnosti drugu godinu zaredom, čime je još jednom prepoznat trud našeg tima u pružanju vrhunske usluge.

Jedna od najvećih svjetskih tvrtki za poslovnu analitiku, američki Dun & Bradstreet, dodijelila nam je certifikat platinaste izvrsnosti za izuzetne poslovne rezultate i dobre poslovne običaje.

Platinasto izdanje za Bijeli Svijet predstavlja posebnost i prestiž te istovremeno najsnažnije priznanje poslovne izvrsnosti na europskoj razini.

Dun & Bradstreet (D&A) na međunarodnoj razini ocjenjuje pouzdanost tvrtki još od 1908. godine. Razine na kojima ocjenjuje uspjeh uključuju A, AA i AAA – a upravo je najviši, AAA razred potrebno postići najmanje 5 godina zaredom kako bi se zaslužio platinasti certifikat.

Platinasto izdanje ujedno je i pokazatelj kontinuiranog rasta i izvrsnosti 6 godina u nizu.

Bijeli Svijet je tako uvršten među najpouzdanije hrvatske poslovne subjekte, koji predstavljaju kredibilne i niskorizične partnere. Ove je godine to priznanje dobilo svega 0,118% poduzeća u Hrvatskoj.

“Bonitetna izvrsnost u poslovnom okruženju znači i uspješnost financijskih rezultata, trajnost i stabilnost te pokazuje izvrsno poslovanje i kvalitetu, kao i pouzdanost”, govore iz Dun & Bradstreeta.

Direktor Mario Martinek nadovezuje se: “Naša prilagodljivost, pouzdanost i dosljednost pomogle su nam osnažiti naš biznis. To je ono što klijenti traže kada biraju partnere, a zaposlenicima ulijeva sigurnost. AAA Platinasti certifikat bonitetne izvrsnosti je vrijedno priznanje naše vizije”.

Ovo je uspjeh cijelog našeg tima i ujedno velika inspiracija za daljnji razvoj!