Odlični uređaji za odlično hotelsko poslovanje

Sonja Krivokapić / 27.01.2020.

Kad se radi o praktičnom poslovanju hotela što doprinosi njegovoj kvaliteti, čistoća rublja ne može biti zanemariv segment. Čisto i mirišljavo rublje ključno je za uspješnost hotela jer ono čini bitan dio iskustva noćenja. Zato je veoma važno imati uređaje koji su na visini zadatka kvalitetnog pranja i sušenja, a LG-eve profesionalne perilice i sušilice rublja svakako su u stanju ispuniti ova očekivanja. Njihova izdržljivost, postojanost, vrhunska tehnologija i intuitivni programi ne ostavljaju mnogo mjesta željama i težnjama korisnika, o čijim iskustvima možete pročitati ovdje i ovdje

Kako LG profesionalne perilice i sušilice rublja ne ostavljaju mnogo neispunjenih želja, tako pak ostavljaju mnogo prostora za primjenu kad se radi o hotelu. Dapače, mogućnosti je poprilično. Hotelska praonica može služiti pranju ogrtača i ručnika za wellness i pranju standardnog hotelskog rublja kao što su plahte, prekrivači, jastučnice i ručnici. Hotel također može ustanoviti i praonicu za održavanje objekta koja će prati mopove i krpe, može imati praonicu za zaposlenike koja bi se brinula o čistoći njihove radne odjeće, a tu je i mogućnost Laundry cornera za odjeću gostiju hotela.

Mogućnosti primjene su višestruke, a LG uređaji su oni koji taj pregršt opcija mogu lansirati u vrlo uspješno hotelsko poslovanje.