Opremanje stambene zgrade u Češkoj naš je najsvježiji projekt

Andrea Basić / 10.12.2021.

Jedan od posljednjih projekata kojeg smo realizirali bilo je opremanje samoposlužne praonice rublja stambene zgrade u Ostravi u Češkoj.

U ovoj praonici rublja nalaze se LG Giant C profesionalna perilica i sušilica s kapacitetom od 10 kilograma rublja. Ona je dostupna je za korištenje svim stanarima objekta. Ručno doziranje deterdženta nije potrebno jer uređaji dolaze s dozirnim pumpama za deterdžente, a plaćanje usluge se izvodi ubacivanjem kovanica u naplatni sustav.

Stambene jedinice u ovom objektu su vrlo male. Stoga je rješenje u kojem ni perilica ni sušilica ne zauzimaju prostor u stanovima i namijenjeni su svim stanarima, vrlo povoljno. Upravo to je jedna od prednosti LG profesionalnih perilica i sušilica rublja koje se mogu odlično prilagoditi prostoru – u još manjim prostorima moguće je postaviti sušilicu iznad perilice.

 

 

Naši profesionalni praonički uređaji pokazali su se idealnima za ovakav stambeni objekt jer se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama korisnika, ali i vlasnika praonice. Jednostavne su za korištenje kao i kućanske perilice, no performansama ih uvelike nadmašuju.

Brzina je još jedna prednost profesionalnih uređaja: najduži program je 2 do 3 puta brži od kućanskog. Ovo znači da se 10 kg bijelog rublja može oprati za 1.5 sat, a osušiti u roku od 1 sata. Ako se tome doda da profesionalna perilica može prati čak do 8 sati svaki dan (čitaj: 60 kg rublja dnevno), isplativost i ušteda su uvijek na strani profesionalnih uređaja.

Kako će ove uređaje koristiti velik broj ljudi, higijena je imperativ, sad više nego ikad. Zahvaljujući modernim higijenskim rješenjima kao što su Wave force i Auto tub clean, tijekom i nakon pranja oni mogu biti sigurni u maksimalnu čistoću rublja, ali i perilice.

Uz Bijeli Svijet dobivate uštedu, fleksibilnost i vrhunske LG profesionalne uređaje. Ukoliko vam je potrebna in-house praonica, javite nam se – u iskusnim ste rukama.

 

Kontaktirajte nas