D-Marin Dalmacija prati potrebe gostiju: Samoposlužna praonica rublja u najvećoj hrvatskoj marini

Marina Knežević / 20.06.2024.
marina dalmacija

D-Marin Dalmacija u Sukošanu poznata je kao najveća marina u Hrvatskoj i jedna od najvećih na Jadranu.

Smještena u samom središtu jadranske obale, predstavlja idealno polazište za istraživanje prekrasnih otoka, što je čini omiljenom destinacijom za nautičke turiste iz cijelog svijeta.

Osim izvrsne pozicije, D-Marin Dalmacija je prepoznata i po vrhunskoj opremljenosti. Gostima su dostupni raznovrsni atraktivni sadržaji, uključujući luksuzno uređenu plažu, beach bar, restoran s lokalnim delicijama, dućane, frizerski salon i dr.

Velik broj gostiju iziskuje praktična rješenja

S obzirom na kapacitet od 1036 vezova i velik broj posjetitelja koji koriste usluge marine, potreba za praktičnim i efikasnim rješenjima postala je prioritet za upravu.

“Jedno od neizostavnih pitanja bilo je osigurati najbolje rješenje za pranje i sušenje rublja, uz koje gosti neće morati napuštati marinu i gubiti vrijeme na traženje vanjskih praonica. To je posebno važno za goste koji imaju ograničeno vrijeme boravka u marini” govori gospodin Mate Jurin, voditelj projekata.

Također, marina koja nudi dodatne usluge lakše će se istaknuti među konkurencijom.

“Htjeli smo našim gostima osigurati sve što im je potrebno pa tako i samoposlužnu praonicu” govori gospodin Jurin. “Zadovoljni gosti se rado vraćaju pa tako rastu i reputacija i prihodi marine.”

Moderna samoposlužna praonica

U suradnji s našim Bijelim Svijetom, odabrali su rješenje koje savršeno prati moderno uređenje marine. Ono uključuje sljedeću kombinaciju uređaja i dodatne opreme:

“LG profesionalne perilice i sušilice našim gostima osiguravaju brzo i kvalitetno pranje i sušenje njihovog rublja” kaže gospodin Jurin.

Kao još jednu prednost, navodi mogućnost spajanja uređaja na različite naplatne sustave:

“Većina naših gostiju su strani turisti, koji su navikli koristiti kartice. Zato se beskontaktni naplatni sustav pokazao kao odlično rješenje! Praktičan je za goste, ali i za upravu, jer možemo izravno pratiti novčane tokove. Na primjer, u slučaju zabune pri plaćanju, povrat sredstava je brz i jednostavan.”

Visok standard usluge

Uvođenje samoposlužne praonice u D-Marin Dalmacija pokazalo se kao odličan potez, kojim je marina dodatno podigla standard svoje usluge.

“Naši gosti ne moraju brinuti hoće li imati dovoljno čistih ručnika, posteljine ili odjeće za svoje iduće putovanje” kaže gospodin Jurin.

“Ovo rješenje omogućuje im da više vremena provode uživajući u svom odmoru i svim drugim sadržajima koje marina nudi” zaključuje.

 

 

Podignite i vi standard vaše marine na najvišu razinu uz LG profesionalne uređaje! Kontaktirajte nas već danas! 

Kontaktirajte nas