Besplatni webinar: "Kako osigurati vrhunsku higijenu i zadržati zadovoljne kupce" - 5.6.2020. u 10 sati

Sonja Krivokapić / 22.05.2020.

Za suzbijanje širenja virusa neophodne su posebne higijenske mjere i praonice rublja igraju veliku ulogu u ostvarivanju tog cilja. Kako biste bili spremni odgovoriti na trenutne izazove i osigurali optimalnu higijenu praonice, izrazito je važno primijeniti najbolje higijenske prakse u svoje poslovanje.

 Pridružite se našem besplatnom webinaru uživo u petak, 5. lipnja u 10h i saznajte koje su najvažnije higijenske prakse u praonicama rublja.

 Bilo da se radi o apartmanu, vrtiću, servisu za čišćenje, domu za starije i nemoćne, kampu ili hotelu s 5 zvjezdica svima je na prvom mjestu briga za zdravlje i sigurnost njihovih zaposlenika i gostiju. Za pružanje najvišeg stupnja higijene i čistoće važno je znati koje su to higijenske mjere i preporuke stručnjaka koje će vam pomoći da to ostvarite.

 Ne propustite priliku naučiti:

• Koji su najveći izazovi u praonicama rublja danas
• Kako osigurati najviše higijenske standarde u ciklusu pranja rublja
• Zašto je važan izbor najbolje profesionalne praoničke opreme
• Što je nova TOTAL CARE usluga na tržištu?
• UŽIVO Q + A sa stručnjacima za profesionalnu praoničku opremu

 U ovim izazovnim vremenima, Bijeli Svijet je posvećen pružanju edukacije i podrške svojim kupcima, partnerima i svim vlasnicima praoničkih objekata koji žele što prije nastaviti svoj rad u maksimalno higijenskim uvjetima.

Prijavite se!

Želite li prisustvovati? Na e-mail info@bijelisvijet.hr pošaljite nam Vaše podatke: ime i prezime, naziv tvrtke i kontakt broj.

 Vidimo se u petak!