Restoran Gradina: Vrhunska higijena rublja uz LG Professional

Marina Knežević / 19.06.2024.
gradina

Na raskrižju brojnih putova, između tri županije, smjestio se Josipdol – šarmantno mjesto koje skriva pravo gastronomsko blago.

Bez obzira putujete li prema moru ili unutrašnjosti, ovdje vas čeka savršeno odredište za predah – poznati restoran Gradina.

Već 30 godina, Gradina privlači putnike i lokalno stanovništvo svojim jedinstvenim šarmom i višestruko nagrađivanom lovačkom kuhinjom. Spoj vrhunske usluge i autohtonih recepata pružaju doživljaj kojem se gosti uvijek rado vraćaju.

Izazov: Povećanje obujma posla i količine rublja

Restoran Gradina je u 100 vodećih hrvatskih restorana uvršten čak 21 put, što je velika čast, ali i zadaća da se zadrži najviši mogući nivo kvalitete usluge.

Da bi usluga bila kvalitetna, potrebno je misliti na svaki detalj, pa tako i na vrhunsku higijenu restoranskog rublja.

“Ranije smo koristili kućanske uređaje, no s povećanjem obujma posla i količine rublja rješavati rublje na taj način je postalo jednostavno nemoguće” govori vlasnica restorana, gospođa Ankica Pavlić.

“Pored našeg restorana, uredili smo i veliku salu za svadbene i druge svečanosti, što znači da svake subote imamo još 200 do 300 gostiju. Trebali smo rješenje koje će nam pomoći da sve radimo brzo i kvalitetno.”

Rješenje: Profesionalni uređaji čine razliku

Kako bi doskočili ovom izazovu, prije tri godine kontaktirali su naš Bijeli Svijet i objasnili svoje potrebe.

“Sav tekstil koji se koristi u ugostiteljstvu – stolnjaci, ubrusi, zavjese, kute, uniforme – mora biti besprijekoran. Higijena je jedan od ključnih elemenata koji doprinose ukupnom dojmu gostiju, a čist i uredan stolnjak može napraviti veliku razliku” govori gospođa Ankica.

Prema stručnom savjetu našeg tima, odlučili su se za kombinaciju uređaja koja uključuje sljedeće:

Rezultati: Ukorak s najvišim standardima

Ova kombinacija omogućila je restoranu temeljitu obradu velike količine rublja odjednom, što s kućanskim uređajima nije bilo moguće.

“Odluka da prijeđemo na profesionalnu opremu za pranje rublja omogućila nam je da održimo najviše standarde u našem poslovanju. Osim što smo postigli izvanredne rezultate u higijeni rublja, primijetili smo i značajne uštede u vremenu i resursima” govori gospođa Ankica te poručuje:

"Rado svima preporučujem LG profesionalne uređaje. Jako su kvalitetni i ispunili su sva naša očekivanja!"

 

Podignite i vi svoj ugostiteljski standard na novu razinu uz LG profesionalne uređaje! Kontaktirajte nas i osigurajte besprijekornu čistoću i higijenu rublja u vašem restoranu!

Kontaktirajte nas