Dostupni novi Electrolux koncepti praonica rublja

Ivana Živičnjak / 18.10.2017.

Od ove jeseni u našoj ponudi imamo i Electrolux profesionalne uređaje za pranje, sušenje i glačanje rublja. Electrolux Professional razvija najodrživija i najfleksibilnija rješenja za pranje rublja na svijetu, koristeći uvid klijenata kako bi unaprijedio funkcionalnost, produktivnost i ergonomiju. U ponudi su strojevi za pranje od 6 do 120 kg, sušilice kapaciteta 6 do 66 kg te valjci za glačanje radne dužine do 4200 mm.

Zajednički razvijamo prava rješenja za vaše praonice rublja te razumijemo da je svaka praonica rublja drugačija odnosno da ima potrebe za različitim kapacitetima strojeva i zato smo okupili tim specijalista koji će pokušati razumjeti vaše potrebe za profesionalnim i industrijskim uređajima.

Electrolux rješenja iz naše ponude pružaju značajne uštede vremena i novca:
• Optimizirana potrošnja vode, energije i deterdženta zahvaljujući pametnoj tehnologiji
• Brži ciklusi pranja I sušenja
• Najbolji radni učinak glačanja na tržištu

S inteligentnim karakteristikama i jedinstvenim dodacima, Electrolux rješenja nude najbolju kvalitetu uz najmanje troškove pranja za uređaje svih veličina.

Također vam po prvi puta želimo predstaviti nove koncepte praonica rublja:
lagoon® Advanced Care koncept ekološki prihvatljivog kemijskog čišćenja na bazi vode te
myLaundry koncept Electrolux profesionalne samoposlužne praonice rublja. 

lagoon® Advanced Care je brzo, jednostavno i ekološki prihvatljivo rješenje čišćenja na bazi vode. Oprostite se od čišćenja na temelju otapala, sada zaista možete učiniti sve vodom. Izvanredna performansa mokrog čišćenja – brzo, učinkovito, jednostavno i održivo, tako da klijentima možete ponuditi najbolju moguću uslugu. Potreban je samo jedan sat za savršeno obrađeni komad odjeće bilo da se radi o svili, vuni, kašmiru, viskozi...

lagoon® Advanced Care dostupan je u dva različita rješenja ovisno o vašem kapacitetu, dajući vam maksimalnu fleksibilnost i s vremenom mogućnost širenja. Koncept lagoon® Advanced Care sveobuhvatna je ponuda koja uključuje savjetovanje, obuku, montažu i servisiranje uređaja.

 

S druge strane tu je Electroluxova konceptualna samoposlužna praonica rublja myLaundry koja je pažljivo osmišljena kako bi korisnicima pružila jedinstveno iskustvo pranja rublja. Ostvaruje najbolje iskustvo pranja i sušenja rublja za vaše korisnike te maksimalni profit za vas. myLaundry Electrolux konceptualna praonica je premium rješenje za pranje rublja koje će se izdvajati od konkurencije i biti izrazito prepoznatljivo.

Electroluxova konceptualna praonica sveobuhvatni je paket osmišljen za pofit. Naša ponuda uključuje savjetovanje kod pronalaska prave lokacije do dizajna, odabira i rasporeda uređaja, montaže i edukacije te podrške u marketingu – mi vam olakšavamo otvaranje vaše praonice rublja.

Znanje i procesi koje imamo unutar tvrtke omogućavaju nam izradu raznolikih projekata po mjeri naručitelja u kratkom vremenskom razdoblju. Ako vas zanimaju naša rješenja za praonice rublja slobodno nas kontaktirajte na mail info@bijelisvijet.hr, telefon 01 3091 870 ili mobitel 091 8091 091.