Sezona bez kolona rublja – u restoranima

Marina Knežević / 25.06.2024.

Ljeto je stiglo, a s njim i sezona intenzivnog rada u ugostiteljstvu.

Restorani rade punom parom kako bi u dinamičnom tempu nastavili pružati vrhunsku uslugu, što nije uvijek lako.

Jedan od najvećih izazova s kojim se u turističkoj sezoni suočavaju je čisto rublje.

Stolnjaci, nadstolnjaci, salvete, uniforme osoblja, kuhinjske krpe,… Samo su dio restoranskog tekstila, a upravljanje velikim količinama rublja može iziskivati puno vremena i troškova ako se ne primjenjuju odgovarajuća rješenja.

Mjesta za propuste nema

Restorani se nerijetko susreću s problemima kada koriste usluge vanjskih praonica.

Nažalost, nemaju sve praonice vrhunske profesionalne uređaje, zbog čega u turističkoj sezoni teško prate tempo rada svojih klijenata.

Sve to vodi nezadovoljavajućoj kvaliteti pranja i kašnjenjima s preuzimanjem i dostavom rublja.

U restoranu mjesta za takve propuste nema. Bez obzira radi li se o stolnjaku, koji će gost primijetiti odmah, ili kuhinjskim krpama ‘iza kulisa’, sve mora biti besprijekorno čisto, na najvišem higijenskom nivou i dostupno na vrijeme.

Kako bi doskočili problemu, ugostitelji se odlučuju preuzeti stvar u svoje ruke i, pod pogrešnom pretpostavkom da su tako uštedjeli, pribjegavaju kupnji kućanskih perilica i sušilica rublja, koje ne mogu zadovoljiti potrebe restorana.

Brzina ciklusa je od ključne važnosti u intenzivnom tempu sezone, no njihovi ciklusi jednostavno ne ispunjavaju ovaj zahtjev.

Uz to, kućanski uređaji su, dugoročno, i skuplje rješenje. Pod pritiskom korištenja u profesionalne svrhe brzo se kvare, trebaju skupe popravke i, na kraju, česte zamjene novima.

Bijeli Svijet ima rješenje

Ovi problemi mogu se izbjeći investiranjem u vlastite praonice rublja opremljene vrhunskim profesionalnim perilicama i sušilicama, za što se odlučuje sve više restorana.

LG profesionalni uređaji dizajnirani su da mogu brzo i učinkovito odraditi veliki broj ciklusa (do 6 dnevno), čime se uspješno izbjegavaju i najveće kolone restoranskog rublja.

Pored profesionalnih perilica i sušilica rublja, za vas imamo i dodatnu opremu, uz koju možete dodatno pospješiti kvalitetu pranja i postići savršene rezultate peglanja.

 

Oslobodite svoj restoran stresa oko rublja i fokusirajte se na ono što je najvažnije – pružanje vrhunske usluge svojim gostima. Obratite nam se kako bismo i vama pomogli pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe!

Kontaktirajte nas