LG profesionalne perilice – zašto su naši uređaji prvi izbor u Češkoj?

Andrea Basić / 21.09.2021.

Popularni praški studentski dom Apartment Students borio se s prevelikim količinama rublja. Naime, ranije je njihova praonica bila opremljena kućanskim perilicama koje su, zbog prevelikog kapaciteta rublja kojeg su prale na dnevnoj bazi, svakodnevno uzrokovale poteškoće korisnicima praonice, a time i upravi studentskog doma. Sada studentski dom svojim stanarima umjesto kućanskih perilica nudi naše uređaje – tri profesionalne LG Giant C Max perilice rublja kapaciteta 10 kg sa žetonjerom. Osim toga, uprava je studentima omogućila i beskontaktno plaćanje usluge putem kartice ili aplikacije na pametnom telefonu.

S druge strane - češki hostel za strane i domaće radnike u Brnu-Chrlice odsada nudi uslugu samoposlužne praonice rublja. Instalirali su dva naša kompleta profesionalnih LG Giant C Max perilica i sušilica rublja kapaciteta 10 kg rublja sa žetonjerom u hostelu za radnike. Kako bi pristupačnost i komfor bili na prvom mjestu, svaki je set postavljen na jedan kat hostela – radnicima nadohvat ruke.

Zašto su naše perilice najbolji izbor za stanare studentskih domova i hostela?

Profesionalne LG perilice i sušilice idealne su za studentske domove jer se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama korisnika, u ovom slučaju studenata i radnika, ali i vlasnika praonice. Jednostavne su za korištenje kao i kućanske perilice, no performansama ih uvelike nadmašuju.

Zahvaljujući bubnju većem nego u kućanske perilice, jednim punjenjem LG Giant perilice može se oprati od 1 do 13 kg rublja. Osim toga, ako stavite manju količinu rublja, perilica će sama prilagoditi količinu vode i deterdženta te skratiti vrijeme pranja.

Brzina je još jedna prednost profesionalnih uređaja: najduži program je 2 do 3 puta brži od kućanskog. Ovo znači da se 10 kg bijelog rublja može oprati za 1.5 sat, a osušiti u roku od 1 sata. Ako se tome doda da profesionalna perilica može prati čak do 8 sati svaki dan (čitaj: 60 kg rublja dnevno), isplativost i ušteda su uvijek na strani profesionalnih uređaja.

Kako ove uređaje koristi veliki broj ljudi, higijena je imperativ, sad više nego ikad. Zahvaljujući modernim higijenskim rješenjima Wave force i Auto tub clean, tijekom i nakon pranja možete biti sigurni u maksimalnu čistoću rublja, ali i perilice.

Okej, ali koje su prednosti za vlasnika?

Prednost profesionalnih perilica leži u njihovoj odličnoj prilagodbi prostorima koji na početku nisu bili predviđeni za praonicu rublja. To može biti prostorija ili spremište koja se ne koristi ili kut postojeće prostorije. Također, sušilica se može postaviti na perilicu čime se dodatno štedi na prostoru. Priključuju se na monofaznu struju pa nisu potrebni posebni uvjeti kao što je slučaj kod industrijskih uređaja. Sve ovo ih čini jednostavnima za instalaciju.

Održavanje je jednostavno i ne oduzima puno vremena. Osim toga – velike količine rublja kao one koje dnevno prođu kroz perilice studentskih domova ili hostela često znače i – veću potrošnju. Kako bi ušteda bila maksimalna, LG Giant C perilica ima programe koji omogućuju znatnu uštedu energenata i deterdženta te čak do 75 posto energije.

A zašto biste podarili svoje povjerenje našem timu iz Bijelog Svijeta?

Iz istih razloga kao i studentski dom i hostel u Češkoj i brojne druge europske institucije i ustanove: dobivate uštedu, fleksibilnost i vrhunske LG profesionalne uređaje. Bilo da razmišljate o otvaranju vlastite praonice ili o novim uređajima -  javite nam se - u iskusnim ste rukama.  

Još jedna dojava: paketi sa spomenutim profesionalnim LG Giant C Max perilicama i sušilicama su dostupni po posebnoj cijeni do 31. listopada 2021.

Kontaktirajte nas