Praonica rublja na Viru (i dalje) radi punom parom!

Andrea Basić / 12.10.2021.

8.10.2021.

Krajem ljeta 2020. naš klijent Igor Marić podijelio je svoje iskustvo o vođenju obrta za pranje rublja. Njegova praonica rublja Kotulica na Viru nije osjetila pad prometa ni tijekom pandemije, no htjeli smo dobiti novi osvrt našeg klijenta na 2021. godinu. Ovo je njegova izjava:

U 2021. se poslovanje povećalo za 30% - ovo je bilo i za očekivati s obzirom na dobru turističku sezonu, jako sam zadovoljan.

Gospodin Marić još je jednom naglasio koliko je higijensko djelovanje našeg generatora ozona BWO3 bilo ključno za rast njegovog posla:

Naši najčešći klijenti u praonici iznajmljivači turističkog smještaja. Oni su prepoznali da je podizanje standarda za higijenu i dezinfekciju iznimno važno.

Sudeći po novim informacijama - praonica rublja na Viru (i dalje) radi punom parom.  

Kontaktirajte nas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.9.2020.

Nakon uspješne riječke praonice rublja o kojoj smo već pisali, na red je došla ona na Viru, i to jedina koja tamo postoji. Ali samo zato što je jedina, ne znači da je usamljena. Dapače, mnogi je klijenti posjećuju.

Potražnja i dalje postojana

Igor Marić, vlasnik obrta za pranje rublja Kotulica, kaže da se ne može požaliti na pad prometa. “Premda radimo samo dvije godne, ipak možemo usporediti ovu s prošlom godinom”, kaže, i dodaje da mu se obujam posla povećao. Uzevši u obzir pogođenost turističkog sektora zbog pandemije virusa COVID-19, praonica rublja Kotulica iz Vira uspješno odolijeva ovom trendu. “Naši su klijenti većinom iznajmljivači”, navodi gospodin Marić, “njima je kvalitetna rublja suviše važna da bi odustali”. A kvalitetu rublja uz profesionalnu opremu za praonice rublja svakako dobivaju.

I kvaliteta i higijena

LG profesionalne perilice i sušilice rublja paze na to da rublje koje se u njima pere i suši bude najkvalitetnije moguće za goste poslovanja koja koriste usluge strojeva za praonicu rublja. Pored vrhunske kvalitete koju profesionalna oprema za praonicu rublja donosi, LG profesionalne perilice i sušilice dizajnirane su da brinu o higijeni, i iznajmljivači koji peru i suše rublje kod gospodina Marića na Viru također to znaju. One to čine svojim programima i novom tehnologijom – Antibacterial coating pomaže tome da unutrašnjost perilice ne zadrži bakterije, a Wave force i Auto tub clean svojim snažnim vodenim valovima pomažu očuvati maksimalnu higijenu unutrašnjosti perilice.

Osim toga, praonica Kotulica i sama vrlo strogo pazi na higijenu. “Premda je naša praonica mala kvadraturom, klijenti moraju koristiti dezinficijens, a također inzistiramo i na tome da u praonicu ulazi samo po jedna osoba”, kaže gospodin Marić. U praonici se rublje provjetrava, a kod njegove obrade koriste se gumene rukavice i maske.

Ne treba odustati

Iako smo svi svjesni situacije s pandemijom, ne treba odustajati jer, kao što vidimo, pozitivnih priča ima svugdje. A ima nešto u pozitivnom stavu. “Nadamo se produktivnoj zimi i da će ovo sve brzo proći”, zaključuje gospodin Marić u pozitivnom tonu. Kako je nekad u 16. stoljeću utvrda Kaštelina na Viru služila za obranu od Turaka i uskoka, tako u 21. stoljeću praonica rublja Kotulica služi u obrani od virusa, i to jednim dijelom sigurno zahvaljujući i pozitivnom stavu.

Zato ga zauzmite i vi i javite nam se ako želite otvoriti praonicu rublja. Vidite da se može!

Kontaktirajte nas