Sezona bez kolona rublja - u apartmanima

Marina Knežević / 26.03.2024.
apartmani-1920x1080

Velik broj turista preferira vlastiti komfor i slobodu koju apartmani pružaju u usporedbi s hotelima. Stoga je ovaj oblik smještaja sve popularniji odabir, s kontinuiranim rastom potražnje iz godine u godinu.

S druge strane, za vlasnike je konkurencija na tržištu velika i usluga mora biti na najvišoj razini kako bi održali korak s ostalim iznajmljivačima.

Standard higijene = standard apartmana

Jedan od najbitnijih faktora u tome svakako je higijena.

Standard higijene je i standard apartmana – sjetite se samo koliko su važne ocjene na booking-u i bi li ikada za vlastiti odmor odabrali smještaj čija je čistoća ocijenjena kao loša.

Rublje je ovdje posebno važno - posteljina i ručnici dolaze u izravan dodir s kožom i na njihovu su čistoću i miris gosti posebno osjetljivi. 

Izazovi turističke sezone

Održavati vrhunsku higijenu nije uvijek lak zadatak, pogotovo kada se uzme u obzir velik obrtaj gostiju u sezoni i česta zamjena rublja koju to zahtjeva.

Iznajmljivačima su dobro poznate velike navale gostiju subotom i stres oko pripreme rublja. Hoće li posteljina na vrijeme biti savršeno zategnuta na krevetima, a ručnici uredno posloženi u kupaonici pitanje je koje im često prolazi mislima.

Problemi s vanjskim praonicama

U nadi kako će doskočiti ovim problemima i moći se posvetiti ostalim zadacima, iznajmljivači se često odlučuju za usluge vanjskih praonica.

No, i tu valja biti oprezan. Nemaju sve praonice vrhunske profesionalne uređaje. Sigurno ste se i sami susreli da pod pritiskom sezone se događaju greške poput:

  • kašnjenja ili promjene rasporeda dostave rublja
  • nedovoljne kvalitete pranja
  • visoki troškovi i povećanja cijena
  • gubljenja ili oštećenja posteljine

Također, iznajmljivači se često žale kako su, radi manjka rezervnog rublja, odlučili isprobati tjedni najam čiste posteljine od praonica, no ona je bila poprilično uništena i samim time neprikladna za vrhunsku uslugu.

Kućanski uređaji – lošije, ali i skuplje rješenje

Vanjske praonice nerijetko zaobilaze suradnju s manjim iznajmljivačima, jer im ona ne donosi veliki profit.

Ovdje su iznajmljivači primorani preuzeti stvar u vlastite ruke i, nažalost, ponekad biraju kućanske uređaje, koji nisu prikladni za često pranje i sušenje većih količina rublja.

Brzina ciklusa je od presudne važnosti u dinamičnom tempu sezone, a njihovi ciklusi jednostavno nisu dorasli ovom zadatku.

Također, kućanski uređaji se svojim nedovoljnim kapacitetima ne mogu nositi s izazovima kao što su pranje i sušenje većih predmeta poput jastuka, plahti i popluna.

U konačnici, kućanski uređaji su, ne samo lošije, već i skuplje rješenje - pod pritiskom korištenja u profesionalne svrhe se kvare, trebaju popravke i česte zamjene novima.

Set za apartmane za sezonu bez stresa

Uz LG profesionalne uređaje stres oko rublja u sezoni je briga koju možete prekrižiti s liste.

LG profesionalne perilice su 2-3 puta brže od kućanskih, tako da jedna LG Giant profesionalna perilica zamjenjuje čak 5 kućanskih!

Stoga, na temelju bogatog iskustva s našim klijentima iznajmljivačima, Bijeli Svijet preporučuje set koji se pokazao kao provjerena kombinacija za apartmane:

 

Osigurajte si sezonu bez kolona rublja u vašim apartmanima i kontaktirajte nas već danas!

Kontaktirajte nas