Otvoren novi LG Laundry Lounge u Grčkoj

Marina Knežević / 06.03.2024.
atena II 4

Mreža LG Laundry Lounge praonica neprestano raste!

Nakon što je prošle godine u Ateni otvorena prva LG Laundry Lounge praonica u Grčkoj, ova uspješna međunarodna priča nastavlja osvajati stanovnike, ali i brojne turiste u ovoj zemlji.

Tako je Atena odnedavno bogatija za još jednu dizajnersku samoposlužnu praonicu, a s našim grčkim partnerom Georgiosom razgovarali smo o pozadini još jedne uspješne suradnje.

Puno ideja, a malo vremena

“Vlasnici su poduzetnici, koji su htjeli investirati u novi biznis i proširiti svoje poslovanje. Ideja o praonici rublja došla je prirodno - otac jednog od vlasnika bio je u ovom biznisu, tako da im praonice nisu bile potpuna nepoznanica” priča Georgios.

No, s obzirom na to da su jako zauzeti svojim ostalim projektima, želja im je bila odmah pronaći cjelokupno rješenje. Tako su stupili u kontakt s Georgiosom.

“Tražili su nekoga tko će im pružiti podršku pri planiranju poslovanja, opremu koja će biti kompatibilna jedna s drugom, gotov vizualni identitet,… Također, bilo im je bitno znati da će uvijek moći računati na servisnu podršku u vidu održavanja uređaja” objašnjava.

Traženje pravog prostora potrajalo je nešto dulje no što su se nadali, no jednom kada su ga pronašli, kroz svega dva mjeseca sve je bilo spremno za početak rada!

LG Laundry Lounge kao cjelokupno rješenje

Dobili su jasne smjernice kako optimalno iskoristiti prostor i urediti interijer.

Pažljivo usklađivanje elemenata unutar prostora posebno je bitno kako bi LG Laundry Lounge imao svoj atraktivan i prepoznatljiv izgled, koji korisnicima signalizira kako su na poznatoj adresi, gdje će se njihovo rublje prati i sušiti u premium uređajima.

“Vlasnike je posebno oduševila 3D vizualizacija prostora i instalacija. Tu su dobili prvi dojam kako će njihova buduća praonica izgledati i to im je dodatno pojačalo entuzijazam oko novog poslovnog pothvata” govori Georgios.

Paket kojim je ovaj LG Laundry Lounge opremljen uključuje:

“Naplatni sustav na žetone ili tzv. žetonjere se pokazao kao odličan izbor, jer je potpuno jednostavan za korištenje - kako za klijente, tako i za vlasnike” govori Georgios.

Rezultati iznad svih očekivanja

Iako je prošlo svega nekoliko mjeseci, rezultati su nadmašili sva očekivanja!

Korisnici jednostavno vole LG Laundry Lounge – bilo da se radi o građanima, studentima ili turistima, koji Atenu posjećuju tokom cijele godine.

“Sviđa im se cijeli koncept – govore kako sve izgleda jako lijepo i uredno, no prije svega, uporaba uređaja je jednostavna, a rezultati pranja i sušenja vrhunski” ističe Georgios.

Sanjaš o pokretanju vlastite samoposlužne praonice? Pridruži se LG Laundry Lounge obitelji i kontaktiraj nas već danas!

Kontaktirajte nas