LG profesionalne perilice i sušilice - prvi odabir studentskog kampusa u Ateni

Antonija Jurič / 13.01.2021.
Studentski kampus u Ateni - Bijeli Svijet

Studentski kampus u sklopu Youth & Lifelong Learning instituta u Ateni u suradnji sa tvrtkama Fartex i Bijeli Svijet otvorio je praonicu rublja, opremivši ju LG profesionalnim perilicama i sušilicama.

Riječ je o specifičnom projektu jer se osim potrebama klijenta i krajnjih korisnika trebalo prilagoditi i uvjetima javnog natječaja. Pobjeda na ovakvom tipu strogog natječaja dodatno naglašava svestranost LG profesionalnih uređaja.

Profesionalne LG perilice i sušilice idealne su za kampuse, učeničke domove i slične ustanove jer se u potpunosti mogu prilagoditi potrebama korisnika, npr. studenata, ali i vlasnika praonice. Izgledom i jednostavnim funkcijama podsjećaju na kućanske perilice i sušilice što olakšava njihovo korištenje, no performansama ih uvelike nadmašuju.

Studentski kampus - Atena, Grčka

Prednosti za korisnike

Ono što je na prvi pogled vidljivo je veličina bubnja. Jednim punjenjem može se oprati od 1 do 13kg rublja (LG Giant C perilica rublja). Ako stavite manju količinu rublja, perilica će sama prilagoditi količinu vode i deterdženta te skratiti vrijeme pranja.

Brzina je još jedna prednost profesionalnih uređaja. Čak i najduži program je 2 do 3 puta brži od kućanskog. Zamislite da možete doma oprati 10 kg bijelog rublja za 1.5 sat i osušiti istu količinu za 1 sat. Ako se tome doda da profesionalna perilica može prati čak do 8 sati svaki dan, isplativost i ušteda su uvijek na strani profesionalnih uređaja.

Kako ove uređaje koristi veliki broj ljudi, higijena je imperativ. Zahvaljujući higijenskom dizajnu i posebnim higijenskim programima poput Wave force i Auto tub clean, tijekom i nakon pranja možete biti sigurni u maksimalnu čistoću rublja, ali i perilice.

Prednosti za vlasnike

Što se vlasnika tiče, prednost profesionalnih aparata leži u njihovoj odličnoj prilagodbi prostorima koji na početku nisu bili predviđeni za praonicu rublja. To može biti prostorija ili spremište koja se ne koristi ili kut postojeće prostorije.

Također, sušilica se može postaviti na perilicu čime se dodatno štedi na prostoru. Priključuju se na monofaznu struju pa nisu potrebni posebni uvjeti kao što je slučaj kod industrijskih uređaja. Sve ovo ih čini jednostavnima za instalaciju.

Održavanje je jednostavno i ne oduzima puno vremena. Nakon završetka radnog ciklusa potrebno je isprati ladicu za deterdžente i obrisati vrata te unutarnji dio brtve vrata kako bi uklonili preostalu vlagu i nečistoće.

 

Dodatna prednost - naše znanje i stručnost

Iako možda tek razmišljate o praniranju praonice  javite nam se! jer vas u tom slučaju možemo savjetovati o planiranju praonice, možemo vam izraditi nacrt praonice u prostoru, educirati vas o korištenju uređaja i deterdženata, kao i o sada aktualnim higijenskim pravilima i uputama vezanima uz higijenu rublja.