Ugostili smo naše češke partnere – ovako je prošao posjet

Andrea Basić / 30.11.2021.

Važno nam je da njegujemo odnose s našim partnerima. Naš biznis ne bi bio isti bez naših prijatelja i kolega, zbog čega često organiziramo susrete – bilo to u vidu posebnog partner eventa ili nešto manje formalnog druženja. Iz tih smo razloga nedavno pozvali naše češke partnere u Zagreb.

Druženje s njima bila je prilika da razmijenimo iskustva i mišljenja, podijelimo novitete vezane uz uređaje te da pružimo savjete našim kolegama u skladu s njihovim željama i potrebama.

S našim partnerima smo, osim edukacije i razmjene znanja na području digitalnog marketinga i prodaje, održali i servisni trening. Pripremili smo teme sukladno često postavljanim pitanjima vezanim uz instalaciju proizvoda i dodataka, savjeta za održavanje te poboljšavanja procesa dijagnostike.

 

 

 

Kao i uvijek, naš tim se pobrinuo za da ni ovaj posjet ne prođe bez gastronomskog dijela. Naše partnere smo na prvi dan posjeta odveli na večeru, dok je drugi dan bio rezerviran za okupljanje uz sve zaposlenike Bijelog Svijeta i bolje upoznavanje.

 

 

Iznad svega, vjerujemo u izgradnju zdravih i pouzdanih partnerstava. To je ono što nas je vodilo sve ove godine i to je ono čemu težimo u budućnosti. Ipak smo se više puta uvjerili – sve štima u Bijelom Svijetu kada imaš kvalitetne partnere na svojoj strani.

 

Kontaktirajte nas