Relax Adria 2017.

Ivana Živičnjak / 30.03.2017.

Relax Adria i ove godine u Opatiju dovodi vodeće dobavljače bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, fitness centre u turističkim objektima, opreme za plaže, te svih alata, materijala i usluga za uređenje okoliša.

Od četvrtka, 30. ožujka do subote, 01. travnja održava se specijalizirani sajam opreme za bazene, saune, plaže i uređenje okoliša Relax Adria 2017. Na jedinom sajmu ove vrste u Hrvatskoj, kompletan asortiman opreme i usluga za finalno uređenje objekata pred sezonu predstavljaju vrhunski dobavljači iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Švedske, Njemačke i Srbije, uz bogat program stručnih predavanja.

Izlagački program sajma usmjeren je poduzetnicima u turizmu: hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša.

Na sajmu Relax Adria kao izlagači nastupaju najeminentnije hrvatske tvrtke, njih više od 70, a usko specijalizirani segment izlagačkog programa garancija je posjetiteljima da će zaista naći sve na jednome mjestu, od početnih ideja do mogućnosti finalne realizacije.

Na samom pragu nove turističke sezone, Opatija je domaćin manifestacije koja prezentira izlagački program namijenjen za finalnu pripremu turističkih objekata za sezonu.

Predstavit ćemo Vam LG profesionalne uređaje za pranje i sušenje rublja koji su proizvedeni na način da zadovoljavaju potrebe različitih profesionalnih područja primjene: hoteli i restorani, hosteli, kampovi i marine, apartmani, praonice...

Relax Adria održava se u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a na Sajmu se očekuje više od 3,000 posjetitelja. Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite klikom na link.

Osim samog izlagačkog dijela Sajma, posjetitelji se mogu priključiti popratnim događanjima i predavanjima, koja će se održavati u sklopu Sajma.

Sajam Relax Adria će ponuditi i bogat program popratnih događanja. U petak, 31. ožujka od 15 sati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka održava se Forum obiteljskog smještaja Primorsko – goranske županije. Za sudionike će biti organiziran niz korisnih predavanja, a detaljan program možete vidjeti klikom na link . Tema o kojoj će između ostaloga biti riječ je i kako uz profesionalne uređaje možete brže oprati i osušiti Vaše rublje.

U subotu, 1. travnja predavanja će započeti u 10.30 sati predstavljanjem Sajma franšiza, a nakon toga slijede teme o financiranju turističkih projekata putem EU fondova i državnih poticaja, te nove kreditne linije. Posebno će zanimljiva biti predavanja o gradnji i održavanju bazena, produženju sezone uz hidromasažne bazene, te uređenje okoliša. Poslijepodnevni dio predavanja nastavlja se temom vođenja rezervacija, ponudom novih oblika aktivnog odmora kao i tematizacije i specijalizacije turističkih objekata.

Dođite na sajam Relax Adria i saznajte kako smanjiti troškove i povećati učinkovitost poslovanja jednostavno koristeći LG profesionalne uređaje za pranje i sušenje!