Praonica rublja na Viru radi punom parom!

Sonja Krivokapić / 14.09.2020.

Nakon uspješne riječke praonice rublja o kojoj smo već pisali, na red je došla ona na Viru, i to jedina koja tamo postoji. Ali samo zato što je jedina, ne znači da je usamljena. Dapače, mnogi je klijenti posjećuju.

Potražnja i dalje postojana

Igor Marić, vlasnik obrta za pranje rublja Kotulica, kaže da se ne može požaliti na pad prometa. “Premda radimo samo dvije godne, ipak možemo usporediti ovu s prošlom godinom”, kaže, i dodaje da mu se obujam posla povećao. Uzevši u obzir pogođenost turističkog sektora zbog pandemije virusa COVID-19, praonica rublja Kotulica iz Vira uspješno odolijeva ovom trendu. “Naši su klijenti većinom iznajmljivači”, navodi gospodin Marić, “njima je kvalitetna rublja suviše važna da bi odustali”. A kvalitetu rublja uz profesionalnu opremu za praonice rublja svakako dobivaju.

I kvaliteta i higijena

LG profesionalne perilice i sušilice rublja paze na to da rublje koje se u njima pere i suši bude najkvalitetnije moguće za goste poslovanja koja koriste usluge strojeva za praonicu rublja. Pored vrhunske kvalitete koju profesionalna oprema za praonicu rublja donosi, LG profesionalne perilice i sušilice dizajnirane su da brinu o higijeni, i iznajmljivači koji peru i suše rublje kod gospodina Marića na Viru također to znaju. One to čine svojim programima i novom tehnologijom – Antibacterial coating pomaže tome da unutrašnjost perilice ne zadrži bakterije, a Wave force i Auto tub clean svojim snažnim vodenim valovima pomažu očuvati maksimalnu higijenu unutrašnjosti perilice.

Osim toga, praonica Kotulica i sama vrlo strogo pazi na higijenu. “Premda je naša praonica mala kvadraturom, klijenti moraju koristiti dezinficijens, a također inzistiramo i na tome da u praonicu ulazi samo po jedna osoba”, kaže gospodin Marić. U praonici se rublje provjetrava, a kod njegove obrade koriste se gumene rukavice i maske.

Ne treba odustati

Iako smo svi svjesni situacije s pandemijom, ne treba odustajati jer, kao što vidimo, pozitivnih priča ima svugdje. A ima nešto u pozitivnom stavu. “Nadamo se produktivnoj zimi i da će ovo sve brzo proći”, zaključuje gospodin Marić u pozitivnom tonu. Kako je nekad u 16. stoljeću utvrda Kaštelina na Viru služila za obranu od Turaka i uskoka, tako u 21. stoljeću praonica rublja Kotulica služi u obrani od virusa, i to jednim dijelom sigurno zahvaljujući i pozitivnom stavu.

Zato ga zauzmite i vi i javite nam se ako želite otvoriti praonicu rublja. Vidite da se može!